Onze visie in de praktijk

Als watermakers dragen onze medewerkers onze missie en visie hoog in het vaandel. 3 praktijkvoorbeelden.

Foto met award

Onze technologische voorsprong is een sterke troef die we voortdurend ontwikkelen en valoriseren

>> De Watergroep haalt zilver op Publica Awards

De Watergroep won samen met externe partner Delaware een zilveren medaille op de Publica Awards. We sleepten deze 2de plaats in de wacht in de categorie ‘meest ICT-verbonden overheidsopdracht’ met het project rond Business Intelligence. Deze award bekroont de publieke actoren, hun partners en hun samenwerking.

Sfeerbeeld familiedag Kom op tegen Kanker

We gaan duurzaam om met mensen en middelen

>> Recordopbrengst familiedag ten voordele van Kom op tegen Kanker

20 jaar geleden startten enkele medewerkers het initiatief op om 2-jaarlijks een familiedag ten voordele van Kom op Tegen Kanker te organiseren op en rond de terreinen van het sectoraal dienstencentrum in Ninove. Deze tiende jubileumeditie bracht een recordopbrengst op van 60.000 euro voor het goede doel.

Staatsbezoek aan India - Geert Bourgeois & directeur-generaal Hans GoossensWe zijn een toonaangevende partner in Vlaanderen en daarbuiten

>> Mee op staatsbezoek naar India

Begin november maakte directeur-generaal Hans Goossens, samen met 80 Belgische bedrijven, deel uit van de delegatie tijdens het staatsbezoek van ons koningspaar aan India. De Watergroep tekende hier in 2016 een contract voor de uitbouw van de drinkwatervoorziening in de Indiase stad Mysore.

 

 

 

 

 

 

 Volgende